Glasværn og gulvglas

Med Pilkington glas som glasværn, gulvglas og trappeglas er det muligt at lave elegante og tidsløse løsninger. Glasset kan være ætset (frostet), gennemfarvet, påtrykt et mønster eller med farvet folie. Det åbner mange muligheder for at tilpasse design og lys efter kundens ønske. Pilkington tilbyder også beslag som giver det færdige resultat et flot og ”svævende” design med synlige glaskanter.


Glasværn
Et glasværn fra Pilkington kan give haven og terrassen et eksklusivt "look". Udover et eksklusivt design, reducerer man ligeledes et direkte indsyn på terrassen. Benytter man glasværn på altanen, tillader man en stor mængde lys og forhindrer samtidig indsyn.

 

 


Trappeglas
Trappeglas opbygges som gulvglas af lamineret glas. Det giver ikke kun lys under trappen hvor der normalt vil være ”mørkt” men også øget lysmængde i de rum/niveauer trappen forbinder. Udføres trappens sideafskærmning samtidig i glas monteret i Pilkington klembeslag får man en elegant og stilren løsning.

 

 

 


Gulvglas
Med glas i gulv kan der laves en række spændende og utraditionelle løsninger som samtidig giver et godt lys. Gulvglas opbygges af et flerglas lamineret glas.

 

 

 

Læs mere om vore produkter her, og læs spændende artikler om f.eks. valg af glas og glas profiler her.