Koblede vinduer og døre

De mange fordele

Koblede vinduer og døre er til boliger, der fortjener lidt ud over det sædvanlige.

Når renoveringsopgaver sker med respekt for gamle traditioner i den oprindelige bygning eller når nybyggeri er dejligt originalt: Historisk eller utraditionelt.

Den koblede konstruktion betyder at varmeøkonomi og støjdæmpning er den bedst opnåelige.

Det unikke system
Systemet er ganske enkelt: Et udvendigt og et indvendigt vindue, på hver sin ramme. De to rammer er koblet sammen, så vinduet åbnes og lukkes som et ganske almindeligt vindue. Der skal kun åbnes mellem de to rammer når vinduet skal rengøres ekstra grundigt.

De utallige muligheder
Frovins vinduer og døre er fremstillet af langsomt voksende kernefyrretræ fra det nordlige Skandinavien, hvor producenterne sikrer at tilvæksten er større end hugsten.

Alle elementer er monteret med galvaniserede, indfræsede hamborghængsler med messingtap. Det er et beslag der næppe overgås i kvalitet. Samtidig betyder indfræsningen, at selve trækonstruktionen - og ikke kun skruerne - holder beslaget på plads og dermed hindrer at rammen med tiden skulle sætte sig.

Alle rammer leveres med flot, kehlet profil, og miljøvenligt overfladebehandlet i de farver der passer og respekter bygningens arkitektur.

 

Om Frovin A/S
Frovin Vinduer og Døre A/S blev grundlagt for mere end 30 år siden og beskæftiger sig med produktion af kvalitets vinduer og døre i fyrretræ.
 
Frovin er i konstant udvikling hvor kvalitet og funktionalitet er nøgleordene i vor daglig-dag. Materialer, udførelse og konstruktion skal være i orden.
 
Vi er en ordreproducerende virksomhed, der producerer alle vore vinduer og døre efter mål, i udvalgt kvalitets fyrretræ med højeste kerneandel.


Hovedprodukterne er koblede vinduer og døre, specielt velegnede til ældre bevarings-værdige boliger, samt vor unike foldedør, der skaber lys og velvære i ethvert byggeri.